Workshops

Samen met je klasgenoten, collega’s, vrienden of vriendinnen leren skateboarden doe je tijdens een skateboardworkshop van Skate Days. Wij verzorgen workshops voor onder andere BSO's, studentenverenigingen, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en middelbare en basisscholen. Afhankelijk van de groepsgrootte, leeftijd en lengte van de workshop maken wij graag een programma op maat!

 

De workshop

De workshops zijn geschikt voor deelnemers vanaf 6 jaar, jongere deelnemers zijn in overleg mogelijk. Om deel te kunnen nemen aan onze workshop is geen ervaring op een skateboard nodig. Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld waardoor de basis goed wordt aangeleerd. Daarnaast spelen wij in op de behoeften van onervaren deelnemers en bieden binnen de groep persoonlijke begeleiding.


De leraren

Onze workshops worden verzorgd door skateboarddocenten die ervaring hebben met het verzorgen van workshops en omgaan met diverse doelgroepen. Wij zorgen voor adequate begeleiding en bij grote groepen zijn meerdere skateboarddocenten aanwezig. 


Materiaal

Tijdens onze workshops zorgen wij voor voldoende materiaal:  professionele skateboards, bescherming en helmen van Skate Days. Daarnaast beschikken wij over verplaatsbare obstakels om een workshop extra uitdagend te maken.  


Locatie en kosten

De workshops kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Van schoolplein tot skatepark en alles wat daar tussen valt. Daarnaast behoort een gymzaal ook tot de mogelijkheden. Als de ondergrond goed is, kunnen we altijd een leuke en leerzame workshop geven.

Workshop aanvragen of meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat!


Workshop boeken? Vul uw wensen in via het aanvraagformulier. Als uw wensen duidelijk zijn sturen wij u een offerte. Zodra u akkoord gaat met de offerte is de workshop bevestigd.