Skateweek

Tijdens de Skateweek krijg je elke dag les van de skateleraren van Skate Days. Je wordt ingedeeld in een groepje dat past bij jouw niveau. Samen gaan we ervoor zorgen dat je de basis van het skateboarden goed onder de knie krijgt. Ook de gevorderde skater kan bij ons terecht om zijn of haar arsenaal aan tricks in korte tijd uit te breiden! 

Skateweek: maandag 21 oktober t/m zaterdag 26 oktober.

Wat is de Skateweek?

De Skateweek is een meerdaagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. We gaan elke ochtend skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. 

De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat wij het hele park voor ons zelf hebben. Tussen de lessen door hebben we pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!


Wat staat er op het programma?

Elke dag draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Wij hebben een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveau's van de deelnemende skaters. Naast het leren van nieuwe tricks en skills bestaat het programma onder andere uit skatefilms kijken en elke dag nieuwe uitdagingen!


Voor wie is de Skateweek?

De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leren wij je de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het nog moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! 

Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, wij zorgen voor al het benodigde materiaal en bescherming.


Wanneer is de Skateweek?

De Skateweek vindt in de herfstvakantie plaats op de volgende dagen:

maandag 21 oktober
dinsdag 22 oktober
woensdag 23 oktober
donderdag 24 oktober
vrijdag 25 oktober
zondag 26 oktober

Het programma is dagelijks van 9:30 tot 12:30. Je kan zelf kiezen hoeveel dagen je wilt meedoen: 1, 2, 3, 4, 5 of 6 dagen. Hoe meer dagen je meedoet, hoe meer je kan leren!

Kan je komende Skateweek niet? De Skateweek keert gelukkig iedere schoolvakantie weer terug.


Waar is de Skateweek?

De Skateweek vindt plaats in Skatepark Utrecht. Skatepark Utrecht is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan 4 te Utrecht. 


Wat zijn de kosten?

Tarief

1 dag:    € 55
2 dagen: € 90
3 dagen: € 120
4 dagen: € 145
5 dagen: € 165
6 dagen: € 195

Gebruik van skateboards, helmen en bescherming, professionele begeleiding door ervaren skatedocenten, eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. 

Inschrijven kan door het inschrijfformulier volledig in te vullen en de betaling te voldoen. Na het invullen van het inschrijfformulier wordt u doorgestuurd naar de webshop en kunt u betalen. Na de betaling is alles compleet en zien we elkaar bij de Skateweek!

Gebruik van de U-Pas voor het voldoen van het bedrag is mogelijk, vermeld dit bij de inschrijving en we nemen contact met u op! Bij gebruik van de U-Pas hoeft u niet in de webshop af te rekenen.


Reacties van klanten

De Skateweek krijgt gemiddeld een 9 van onze deelnemers!

Skateweek SkateDays Skatepark Utrecht
Skateweek SkateDays Skatepark Utrecht
Skateweek SkateDays Skatepark Utrecht
Skateweek SkateDays Skatepark Utrecht
Skateweek SkateDays Skatepark Utrecht
Skateweek SkateDays Skatepark Utrecht
Skateweek SkateDays Skatepark Utrecht