Skateweek SkateDays

Skateweek

Tijdens de Skateweek krijg je elke dag les van de skatemeesters van Skate Days. Je wordt ingedeeld in een groepje dat past bij jouw niveau. Samen gaan we ervoor zorgen dat je de basis van het skateboarden goed onder de knie krijgt. Ook de gevorderde skater kan bij ons terecht om zijn of haar arsenaal aan tricks in korte tijd uit te breiden! 

Wat is de Skateweek?

De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. We gaan elke ochtend skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. 

De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat wij het hele park voor ons zelf hebben. Tussen de lessen door hebben we pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!


Wat staat er op het programma?

Elke dag draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Wij hebben een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveau's van de deelnemende skaters. Naast het leren van nieuwe tricks en skills bestaat het programma onder andere uit skatefilms kijken en elke dag nieuwe uitdagingen!


Voor wie is de Skateweek?

De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leren wij je de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het nog moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! 

Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, wij zorgen voor al het benodigde materiaal en bescherming.


Wanneer is de Skateweek?

De volgende Skateweek vindt in de kerstvakantie plaats van zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari 2019 op de volgende dagen :

Zaterdag 22-12 Zondag 23-12 Maandag 24-12

Donderdag 27-12 Vrijdag 28-12 Zaterdag 29-12 Zondag 30-12

Woensdag 2-1 Donderdag 3-1 Vrijdag 4-1 Zaterdag 5-1 Zondag 6-1

Het programma is dagelijks van 9:30 tot 12:30. Je kunt er voor kiezen om 1, 2, 3 , 4, 5, 6 of 7 dagen mee te doen. In 7 dagen leer je uiteraard het meeste!

Kan je komende Skateweek niet? De Skateweek keert gelukkig iedere schoolvakantie weer terug. Bekijk de Skateweek jaaragenda om te zien wanneer de Skateweken in 2018 gaan plaats vinden.


Waar is de Skateweek?

De Skateweek vindt plaats in Skatepark Utrecht. Skatepark Utrecht is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan 4 te Utrecht. 


Wat zijn de kosten?

1 dag:      € 50
2 dagen: € 80
3 dagen: € 105
4 dagen: € 130
5 dagen: € 150
6 dagen: € 180
7 dagen: € 210

Gebruik van skateboards, helmen en bescherming, professionele begeleiding door ervaren skatedocenten, eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. 

Inschrijven kan door het inschrijfformulier volledig in te vullen en de betaling te voldoen. Na het invullen van het inschrijfformulier wordt u doorgestuurd naar de webshop en kunt u betalen. Na de betaling is alles compleet en zien we elkaar bij de Skateweek!

Gebruik van de U-Pas voor het voldoen van het bedrag is mogelijk, vermeld dit bij de inschrijving en we nemen contact met u op! Bij gebruik van de U-Pas hoeft u niet in de webshop af te rekenen.


De Skateweken van 2017 krijgen gemiddeld een 9 van onze deelnemers!