skatedaysskatefeestje

Skatefeestje

Skaten met je feestje? Dat kan bij ons! Wij verzorgen een superleuk feestje waarin je kennis maakt met skateboarden en onder onze begeleiding leuke dingen op een skateboard gaat leren. Ook als je al ervaring met skaten hebt kan je bij ons terecht met een feestje.  

Programma

Wij verzorgen een workshop en een kleine demo. Verder is er een pauze moment en is er tijd om vrij te skaten onder begeleiding. Het feestje duurt ongeveer 2 uur. Hierbij zit het volgende inbegrepen: professionele skateboards, bescherming, helmen, begeleiding door ervaren skateboarddocenten, een lekker tussendoortje en limonade. In overleg kunnen we een geschikte locatie kiezen. 


Kosten

Binnen Utrecht:
€ 100,- voor maximaal 5 deelnemers.

Direct aangrenzende gemeenten van Utrecht (zoals Zeist, de Bilt, Houten):
€ 125,- voor maximaal 5 deelnemers.

Buiten Utrecht en binnen 1 uur rijden van Utrecht:
€ 150,- voor maximaal 5 deelnemers.

Elke extra deelnemer is € 15 extra. Afhankelijk van de locatie kunnen er kosten bijkomen, bijvoorbeeld voor bezoek aan een indoor skatepark of parkeerkosten. Het feestje dient van te voren betaald te worden, door te betalen wordt het feestje bevestigd. Via de mail ontvangt u de prijs en betaalinformatie.


Meer weten?

Skatefeestje aanvragen of wilt u meer weten? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.   


Hoe heeft u ons gevonden? *
Algemene voorwaarden *
Vallen en opstaan is onlosmakelijk verbonden met skateboarden, daarom is deelname aan een skatefeestje altijd op eigen risico. Skate Days gaat ervan uit dat alle deelnemers een aansprakelijkheidsverzekering en ziektekostenverzekering hebben. Iedere aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel en daarmee samenhangende gevolgschade is beperkt tot het bedrag dat ter zake door onze aansprakelijkheidsverzekeraar zal worden uitgekeerd. Skate Days zorgt voor adequate begeleiding en zal er voor zorgen dat deelnemers aan het skatefeestje binnen hun capaciteiten blijven. Het feestje dient uiterlijk 1 week voor aanvang te zijn betaald. Indien bij de afgesproken locatie niet gratis kan worden geparkeerd, dan worden de parkeerkosten in rekening gebracht. Annulering is kosteloos tot 7 dagen voor het feestje. Bij annulering vanaf 7 dagen tot en met 4 dagen voor het feestje ontvangt u 75 % restitutie. Bij annulering vanaf 3 dagen tot en met 1 dag voor het feestje ontvangt u 50 % restitutie. Bij annulering op de dag zelf ontvangt u geen restitutie. Een feestje verplaatsen naar een andere datum is in overleg mogelijk.