Lijkt het je leuk om bij ons te werken? We zijn op zoek naar skateboardleraren en stagiairs.


Stage Marketing

Skate Days draait om het ontwikkelen van skateboarden. Als stagiair Marketing ben je verantwoordelijk voor het laten zien van deze ontwikkeling aan de buitenwereld en het verspreiden van onze boodschap. Je denkt mee over waar online onze kansen liggen en hoe Skate Days zijn bereik nog meer kan vergroten. Je gaat aan de slag met social media, website, analytics en communicatie. Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig werkt en vanzelfsprekend voor de hoogste kwaliteit gaat. Lees hier alles over deze stage.  


Skateboardleraar omgeving Rotterdam en/of omgeving Utrecht

 

Samen met andere skateboardleraren bied je aan voornamelijk kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar skateboardlessen en -workshops. Je coördineert de voorbereiding, uitvoering en evaluatie. Binnen een ontspannen en informele setting geef jij inhoudelijke uitleg over skateboarden. Daarnaast geef je kinderen handige tips zodat zij hun skate-vaardigheden kunnen verbeteren en successen ervaren. Lees hier alles over deze vacature.


Stage Skateboardleraar omgeving Rotterdam en/of Utrecht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die sympathie heeft voor skateboarden of de sport zelf beoefent. Skate Days is een skateboardschool in Utrecht die series lessen, workshops en, evenementen verzorgt. Daarnaast richten wij ons op en de ontwikkeling van skateboardlessen in het algemeen. Onze klanten zijn scholen, bso’s en particulieren van 6 t/m 50 jaar. Tijdens deze oriënterende stage kom je in aanraking met diverse werkzaamheden. Zo ben je betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van lessen, workshops en evenementen. Ook je talenten op het gebied van marketing of sales kun je ontwikkelen door betrokken te worden bij de promotie van onze dienstverlening. Lees hier alles over deze vacature.


Wie werken er bij Skate Days?