Skaten is leerzaam en fysiek en mentaal uitdagend! Wij geven skatelessen aan het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs. Daarnaast bieden wij ook workshops voor opleidingen en leraren. Afhankelijk van groepsgrootte, leeftijd en lengte van de workshop maken wij een programma op maat. Deelname met de hele klas is mogelijk.

Vaardigheden die aan bod komen bij een skateboardworkshop zijn onder andere: zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en motorische vaardigheden. Het skateboarden is een uitdaging voor de leerling en de groep. In een veilige omgeving zorgen wij ervoor dat iedereen nieuwe vaardigheden leert.

De workshops

De skateworkshops zijn geschikt vanaf groep 3. Om deel te kunnen nemen is geen ervaring nodig. Wij starten met de basis en gaan vervolgens aan de slag met techniek en uitdagende oefeningen, waaronder tricks. Daarnaast spelen wij in op de behoeften van onervaren deelnemers, houden rekening met de ontwikkelingsfase en bieden binnen de groep persoonlijke begeleiding. Wij bieden:

  1. Eénmalige workshops.

  2. Series lessen.


Workshopleiders

Onze workshops worden verzorgd door workshopleiders die ervaring hebben met het verzorgen van workshops voor diverse doelgroepen. Wij zorgen voor adequate begeleiding en bij grote groepen zijn meerdere workshopleiders aanwezig. 


Materiaal en locatie

Tijdens onze skateworkshops zorgen wij voor voldoende materiaal:  professionele skateboards, bescherming en helmen van Skate Days. Daarnaast beschikken wij over verplaatsbare obstakels om een workshop extra uitdagend te maken. 

De workshops kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Als de ondergrond goed is, kunnen we altijd een leuke en leerzame workshop geven. Onder geschikte locaties vallen onder andere:

  1. Schoolpleinen.

  2. Skateparken.

  3. Gymzalen.


Workshop aanvragen of meer weten? Vul het formulier in

 

Workshop boeken? Vul uw wensen in via het aanvraagformulier. Als uw wensen duidelijk zijn sturen wij u een offerte. Zodra u akkoord gaat met de offerte is de workshop bevestigd.
Geef hier de begin- en einddtijd aan.
Bij meerdere rondes graag aantal deelnemers per ronde aangeven.