Skateboardschool Rotterdam
Skateboardschool Rotterdam

Skateboardschool Rotterdam is voor iedereen die kennis wil maken met skateboarden en zich verder wil ontwikkelen als skater. Skateboardschool Rotterdam is opgericht in samenwerking met Skateland om de skateboardscene in Rotterdam te vergroten.

Kennismaken met Skateboardschool Rotterdam? Kom naar één van de de open dagen! Tijdens de open dagen kan je een gratis meedoen met een proefles. Laat het ons weten of je komt en geef je op!

Activiteiten

  • Skateboard open dagen (alleen in maart)

  • Skateboardles voor de jeugd (vanaf 6) en voor volwassenen 18+ en 30+.

  • Workshops voor groepen. Voor meer informatie over workshops klik hier.

  • Vanaf april kun je ook bij ons terecht voor skatefeestjes en privélessen.


Wat staat er op het programma?

Elke les draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Tijdens een skateboardles leer je je skatevaardigheden verbeteren. Maar dat niet alleen: door veel te skaten
bouw je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en conditie op. Je wordt begeleid door een ervaren skateboardleraar. Wij hebben een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveau's van de deelnemende skaters.


Voor wie zijn de lessen?

De skatelessen zijn bedoeld voor skaters van alle niveaus en leeftijden vanaf 6 jaar. Als je nog nooit hebt geskate leren wij je de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! 

Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, wij zorgen voor al het benodigde materiaal en bescherming.


Wanneer starten de lessen?

De reguliere lessen starten in april. Wil je voordat de lessen starten kennismaken met ons? Kom dan naar één van de open dagen en volg een gratis proefles. Het volledige lesrooster volgt in februari.

Open dag jeugd: zondag 17 maart.

Open dag jeugd: zondag 24 maart.

Open dag volwassenen: donderdagavond 21 maart.

Open dag volwassenen: donderdagavond 28 maart.

Start jeugdlessen: vanaf zondag 7 april wekelijks.

Start volwassenen lessen: vanaf donderdagavond 11 april wekelijks.


Waar zijn de lessen?

De skateboardlessen vinden plaats in Skateland. Skateland is gevestigd op de Piekstraat 45 te Rotterdam. Voor de deur is parkeergelegenheid.

 

Ontstaan Skate-boardschool Rotterdam

Skateboardschool Rotterdam is een initiatief van Skate Days in samenwerking met Skateland. Skate Days is opgericht in 2014 en heeft als doel zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met skateboarden en de kracht van skateboarden te laten ervaren.

Vragen? Stel je vraag hier

Naam *
Naam
Onderwerp *
Alternatief.png