Skateboardschool Rotterdam
Skateboardschool Rotterdam
 

Welkom bij Skateboardschool Rotterdam. Wij zijn gevestigd in Skateland Rotterdam. Onze skateboardschool is er voor iedereen die wil kennismaken met skateboarden of zich verder wil ontwikkelen als skater. Onze jeugdlessen zijn vanaf 6 jaar en volwassenenles is vanaf 18 jaar.

 

Activiteiten


Wat staat er op het programma?

Elke les draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Tijdens een skateboardles leer je je skatevaardigheden verbeteren. Maar dat niet alleen: door veel te skaten
bouw je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en conditie op. Je wordt begeleid door een ervaren skateboardleraar. Wij hebben een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveau's van de deelnemende skaters.


Voor wie zijn de lessen?

De skatelessen zijn bedoeld voor skaters van alle niveaus en leeftijden vanaf 6 jaar. Als je nog nooit hebt geskate leren wij je de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! 

Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, wij zorgen voor al het benodigde materiaal en bescherming.


Wanneer vinden de lessen plaats?

Jeugdlessen donderdag en zondag, vanaf week 38. Meer info en inschrijven.

Volwassenen lessen: op donderdagavond vanaf week 38. Meer info en inschrijven.


Waar zijn de lessen?

De skateboardlessen vinden plaats in Skateland. Skateland is gevestigd op de Piekstraat 45 te Rotterdam. Voor de deur is parkeergelegenheid.

 

Ontstaan Skate-boardschool Rotterdam

Skateboardschool Rotterdam is een initiatief van Skate Days in samenwerking met Skateland. Skate Days is opgericht in 2014 en heeft als doel zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met skateboarden en de kracht van skateboarden te laten ervaren.

Alternatief.png
Naam *
Naam
Onderwerp *