Skatefeestje

Algemeen

Wij verzorgen een superleuk skate-programma geschikt voor ieder kinderfeestje. Tijdens onze feestjes staat plezier voorop en gaat iedere deelnemer iets nieuws leren. We beginnen bij de basis zodat iedereen comfortabel op zijn/haar skateboard kan staan. Na een korte pauze gaan we de deelnemers extra uitdagen en zullen ze diverse truukjes gaan leren. Het programma wordt altijd aangepast aan het niveau van de groep zodat iedereen het naar z’n zin heeft.


  • Het feestje duurt ongeveer 2 uur

  • Ieder feestje wordt begeleid door een ervaren skateboarddocent

  • Wij zorgen altijd voor genoeg skateboards, helmen en bescherming voor alle deelnemers


Kosten

Locatie skatepark Transwijk (Utrecht)
€ 100,- voor min. 5 deelnemers, voor iedere extra deelnemer komt er € 15,- bij

Andere locatie binnen gemeente Utrecht:
€ 125,- voor min. 5 deelnemers, voor iedere extra deelnemer komt er € 15,- bij

Buiten gemeente Utrecht (binnen 1 uur rijden van Utrecht)
€ 150,- voor min. 5 deelnemers, voor iedere extra deelnemer komt er € 15,- bij


Meer weten?

Skatefeestje aanvragen of wilt u meer weten? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.   

Skate ervaring deelnemers *
Geef hier aan wat de skate ervaring van de deelnemers ongeveer is
Hoe heeft u ons gevonden? *
Algemene voorwaarden *
Vallen en opstaan is onlosmakelijk verbonden met skateboarden, daarom is deelname aan een skatefeestje altijd op eigen risico. Skate Days gaat ervan uit dat alle deelnemers een aansprakelijkheidsverzekering en ziektekostenverzekering hebben. Iedere aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel en daarmee samenhangende gevolgschade is beperkt tot het bedrag dat ter zake door onze aansprakelijkheidsverzekeraar zal worden uitgekeerd. Skate Days zorgt voor adequate begeleiding en zal er voor zorgen dat deelnemers aan het skatefeestje binnen hun capaciteiten blijven. Het feestje dient uiterlijk 1 week voor aanvang te zijn betaald. Indien bij de afgesproken locatie niet gratis kan worden geparkeerd, dan worden de parkeerkosten in rekening gebracht. Annulering is kosteloos tot 7 dagen voor het feestje. Bij annulering vanaf 7 dagen tot en met 4 dagen voor het feestje ontvangt u 75 % restitutie. Bij annulering vanaf 3 dagen tot en met 1 dag voor het feestje ontvangt u 50 % restitutie. Bij annulering op de dag zelf ontvangt u geen restitutie. Een feestje verplaatsen naar een andere datum is in overleg mogelijk.