SkateboardlesSkateDays

Skateboardles

De skateboardlessen staan in het teken van het leren van nieuwe vaardigheden en het hebben van plezier. De lessen vinden elke week plaats en duren een uur. We stimuleren elkaar in de groep zodat iedereen nieuwe uitdagingen aangaat en veel nieuwe ervaringen op een skateboard heeft! Je kunt les krijgen in groepen en privélessen volgens bij ons.

Skateboardles & Proefles

Skateboardlessen vinden wekelijks plaats vanaf week 13 tot en met week 45 (tot de herfstvakantie) met uitzondering van de schoolvakanties. Bekijk de planning per locatie voor alle exacte data.

De proeflessen vinden plaats op vaste data en zijn alleen voor deelnemers die nog nooit aan de lessen van Skate Days hebben meegedaan. Deelname aan de proefles is gratis. Als je er voor kiest om na het volgen van een proefles een lespakket af te nemen dan geldt de proefles als 1e les van het lespakket. Om deel te nemen aan de proefles geef je je op via het inschrijfformulier. Per plaats kun je kijken wanneer de volgende proefles is.

 


Lestijden

Alle lessen duren 1 uur. De indeling voor de lessen wordt na de inschrijving bekend gemaakt.

De lessen op woensdag vinden plaats van:
13.30-14.30
14.45-15.45
16.00-17.00

Wij zijn helaas afhankelijk van het weer, als het regent kan een les niet doorgaan. Een les die niet doorgaat halen wij in. Indien dit onverhoopt niet mogelijk is zullen wij een kortingsvoucher geven of vindt restitutie plaats. 


Locaties

 

Per locatie is te zien waar het skatepark is. De week voor de start van de lessen ontvangt u van ons een overzicht van alle lesdata en praktische informatie. Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u zich aanmelden.


Inschrijven 

Inschrijven kan door het inschrijfformulier volledig in te vullen en de betaling te voldoen. Via de buttons hieronder kunt u inschrijven voor de skateboardles en de kosten bekijken. Na het invullen van het inschrijfformulier wordt u doorgestuurd naar de webshop en kunt u betalen. Na de betaling is alles compleet en zien we elkaar bij de skateboardles!

Gebruik van de U-Pas voor het voldoen van het bedrag is mogelijk voor de les in het Griftpark, vermeld dit bij de inschrijving en we nemen contact met u op. Bij gebruik van de U-Pas hoeft u niet in de webshop af te rekenen.


Volwassenenles 

Interesse  in volwassenenles of een andere soort les die niet in ons aanbod te vinden is? Stuur je suggestie door, bij genoeg animo zetten wij nieuwe lessen op!

Ik heb interesse in *


 
 
 
skateboardlesSkateDays

iedereen kan leren skateboarden!

Tijdens onze lessen ligt de nadruk op het aanleren van basisvaardigheden. Als je al meer ervaring hebt gaan we aan de slag met nieuwe tricks en het verbeteren van je techniek. Skateboarden is nooit klaar en je kan eindeloos nieuwe tricks en vaardigheden oefenen!

Wij stimuleren skaters om hun grenzen te verleggen in een positieve en veilige omgeving. Skate Days heeft hiervoor een speciaal lesprogramma ontwikkeld. Bij onze lessen draait het erom dat je het naar je zin hebt en dat je veel nieuwe ervaringen op je skateboard hebt!

de voordelen van skateboarden

Skateboarden vereist inspanning en concentratie. Je gebruikt zoveel energie dat het heel goed voor je conditie is! Behalve de positieve fysieke effecten zijn er ook een aantal mentale gezondheidsvoordelen, zoals het opbouwen van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. 

Behalve de impact op de gezondheid zijn er ook veel sociale voordelen. In het skatepark reguleren informele normen het gedrag van gebruikers. Dit neemt verschillende vormen aan, zoals het socializen met vrienden, het leren van elkaar, het nemen van beurten en het respecteren van elkaar.


de lessen

De skatelessen worden gegeven door ervaren skateboarddocenten. Om de basis goed aan te leren hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Wij spelen in op de behoeften van onervaren skaters en daarnaast bieden we binnen de groep persoonlijke begeleiding.

groepsles

Wij geven skateboardlessen in serie. We beginnen met het aanleren van de basis onder begeleiding. Gedurende de lessen maken we de stap naar het zelfstandig leren skateboarden! Als je al kan skaten gaan we aan de slag met het oefenen van nieuwe tricks en het verbeteren van je vaardigheden. Een les duurt 1 uur.

skateboard.jpg