Lessen jeugd Skateboardschool Rotterdam

Data en tijden seizoen 2

Elke dinsdag van week 45 tot en met week 51. Instromen is in overleg mogelijk.

De lessen zijn per niveau. Als je meedoet word je ingedeeld op je niveau. Je kan alleen een dag kiezen, je kunt niet een tijd kiezen. Als je mee hebt gedaan tijdens seizoen 1 ga je in seizoen 2 verder met wat je hebt geleerd in seizoen 1. De voorlopige indeling is als volgt, de definitieve indeling hangt af van het aantal inschrijvingen:

Les dinsdag
16.00 - 17.00: beginners
17.15 - 18.15: gevorderden/expert

Programma

Beginners
Ben je net begonnen met skateboarden of heb je nog nooit op een skateboard gestaan? Dan starten we met het aanleren van de basics: steppen, sturen, remmen, het leren van de ollie en kennismaken met de verschillende obstakels in het skatepark.

Gevorderden
Heb je al meer ervaring? Samen gaan we je vaardigheden verder ontwikkelen: nieuwe tricks, het leren van de ollie op allerlei obstakels en het leren skaten van hogere obstakels.

Expert
Skate jij al keihard door het skatepark heen en heb je alle basisvaardigheden onder de knie? Dan gaan we ervoor om je techniek zoveel mogelijk te verbeteren en ingewikkelde tricks leren.

Alle lessen draaien om fun, veiligheid en het leren van nieuwe skills.

Materiaal

Je hebt het volgende nodig:

  • Skateboardschoenen. Als je die niet hebt kun je sportschoenen met een platte zool dragen.

  • Kleding waarin je vrij kan bewegen.

Producten

Seizoen 7 lessen = € 105

Bij de kosten is alles inbegrepen: gebruik van skateboards, bescherming, helmen, professionele begeleiding en gebruik van het skatepark tijdens de les.

Data lessen
5-11
12-11
19-11
26-11
3-12
10-12
17-12

 

Locatie
Piekstraat 45
3071 EL rotterdam