skateboar

Lessen jeugd Skateboardschool Rotterdam

Data en tijden seizoen 2

Elke donderdag en zondag van week 38 tot en met 51.

De lessen zijn per niveau, je kunt niet een tijd kiezen. Als je meedoet word je ingedeeld op je niveau. Als je mee hebt gedaan tijdens seizoen 1 ga je in seizoen 2 verder met wat je hebt geleerd in seizoen 1. De voorlopige indeling is als volgt, de definitieve indeling hangt af van het aantal inschrijvingen:

Les donderdag
16.00 - 17.00: beginners
17.15 - 18.15: gevorderden/expert

Les zondag
9.30 - 10.30: beginners
10.45 - 11.45: beginners groep 2
12.00 - 13.00: gevorderden/expert

Programma

Beginners
Ben je net begonnen met skateboarden of heb je nog nooit op een skateboard gestaan? Dan starten we met het aanleren van de basics: steppen, sturen, remmen, het leren van de ollie en kennismaken met de verschillende obstakels in het skatepark.

Gevorderden
Heb je al meer ervaring? Samen gaan we je vaardigheden verder ontwikkelen: nieuwe tricks, het leren van de ollie op allerlei obstakels en het leren skaten van hogere obstakels.

Expert
Skate jij al keihard door het skatepark heen en heb je alle basisvaardigheden onder de knie? Dan gaan we ervoor om je techniek zoveel mogelijk te verbeteren en ingewikkelde tricks leren.

Alle lessen draaien om fun, veiligheid en het leren van nieuwe skills.

Materiaal

Je hebt het volgende nodig:

  • Skateboardschoenen. Als je die niet hebt kun je sportschoenen met een platte zool dragen.

  • Kleding waarin je vrij kan bewegen.

Producten

Flamingo+Print+Pillow+Case+Gold+Foil+Pillow+Case+Polka+Dots+Fitted+Sheet+%282%29.jpg

Seizoen 14 lessen = € 210 (deelname aan alle lessen in seizoen 2 + korting op skatefeestjes).
Seizoen lessen + abonnement skatepark = € 290 (deelname aan alle lessen in seizoen 2 + onbeperkt toegang tot Skateland tot en met de kerstvakantie + korting op skatefeestjes + exclusieve aanbiedingen). Een abonnement geeft je onbeperkt toegang tot Skateland vanaf september tot en met 5 januari.

Bij de kosten is alles inbegrepen: gebruik van skateboards, bescherming, helmen, professionele begeleiding en gebruik van het skatepark tijdens de les.

SkateboardschoolRotterdamRoosterDonderdag
rooster+rotterdam.jpg

 

Locatie
Piekstraat 45
3071 EL rotterdam