SkateboardschoolRotterdam
 
 

Programma

Wij verzorgen een workshop voor alle deelnemers. De workshop bestaat uit 1 uur les, vervolgens is er een korte pauze en daarna is er tijd om onder begeleiding te skaten. Tijdens de workshop starten we met een kennismaking van de basics van het skateboarden: steppen, sturen en remmen. Zodra de deelnemers de basics onder de knie hebben gaan we verschillende obstakels skaten. Als de deelnemers al meer ervaring hebben gaan we aan de slag met tricks en skaten we de meer uitdagende obstakels.

Het feestje duurt in totaal ongeveer 2 uur. Hierbij zit het volgende inbegrepen: professionele skateboards, bescherming, helmen, begeleiding door ervaren skateboarddocent en gebruik van het skatepark. Eten na het feestje in het skatepark is mogelijk.


Tijdstip, dag & kosten

Op dit moment plannen we feestjes op:

  • Zondagmiddag vanaf 14.00 uur.

  • Woensdagmiddag.

  • Vrijdagmiddag.

Kosten
€ 125,- voor maximaal 5 deelnemers.
Elke extra deelnemer: € 15.

Extra’s:
Eten en drinken: € 6 euro per persoon. Inbegrepen is:

-beker frisdrank naar keuze, 300 cc
-patatje met saus naar keuze
-snack
-ijsje

Zelf meegebrachte etenswaren zijn niet toegestaan in de kantine. In het skatepark mag dit, mits redelijk. Voor taart is er een uitzondering. De taart kan in de koelkast bewaard worden en u kunt een mes lenen bij het skatepark.

Het feestje dient van te voren betaald te worden, door te betalen wordt het feestje bevestigd. Via de mail ontvangt u de definitieve prijs en betaalinformatie.


Meer weten?

Skatefeestje aanvragen of wilt u meer weten? Vul het formulier hieronder in en wij nemen snel contact met u op.   


Voorkeursdag *
Skate ervaring deelnemers *
Geef hier aan wat de ervaring van de deelnemers ongeveer is.
Willen jullie gebruik maken van het eet arrangement? *
Hoe heeft u ons gevonden? *
Algemene voorwaarden *
Vallen en opstaan is onlosmakelijk verbonden met skateboarden, daarom is deelname aan een skatefeestje altijd op eigen risico. Skate Days gaat ervan uit dat alle deelnemers een aansprakelijkheidsverzekering en ziektekostenverzekering hebben. Iedere aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel en daarmee samenhangende gevolgschade is beperkt tot het bedrag dat ter zake door onze aansprakelijkheidsverzekeraar zal worden uitgekeerd. Skate Days zorgt voor adequate begeleiding en zal er voor zorgen dat deelnemers aan het skatefeestje binnen hun capaciteiten blijven. Het feestje dient uiterlijk 1 week voor aanvang te zijn betaald. Indien bij de afgesproken locatie niet gratis kan worden geparkeerd, dan worden de parkeerkosten in rekening gebracht. Annulering is kosteloos tot 7 dagen voor het feestje. Bij annulering vanaf 7 dagen tot en met 4 dagen voor het feestje ontvangt u 75 % restitutie. Bij annulering vanaf 3 dagen tot en met 1 dag voor het feestje ontvangt u 50 % restitutie. Bij annulering op de dag zelf ontvangt u geen restitutie. Een feestje verplaatsen naar een andere datum is in overleg mogelijk.