Terugblik #3: Skatepark Ruigenhoek, ontworpen en gebouwd in 2015

Op 21 juni, Go Skateboarding Day, hebben wij de opening van skatepark Ruigenhoek georganiseerd. Onze samenwerkingspartner skateparkrecht.nl was nauw betrokken bij de herontwikkeling van het skatepark. De oude obstakels in het skatepark waren in slechte staat en niet meer veilig. Nu staat er een supervet skatepark, check de filmpjes en foto's hieronder!

Skateparkrecht.nl, Skate Days, Falus Skateboarding & Skatepark Utrecht organiseerden de opening van Skatepark Ruigenhoek in Utrecht op zondag 21 Juni. Wethouder Paulus Jansen was erbij om het skatepark officieel te openen. Video door Beyond Borders Media - www.beyondbordersmedia.com

Floris Houdijk met een smooth line in het nieuwe skatepark!

Nieuwsberichten over het park

Nieuwsbericht 2 op de site van Recreatie Midden-Nederland

Nieuwsbericht uit Stadblad Utrecht van 24 juni 2015. 

 Jesse Voerman met een backside 180 kickflip

Jesse Voerman met een backside 180 kickflip

Locatie Skatepark Ruigenhoek