Terugblik #2: skateboardles in 2015

In 2015 hebben wij heel veel skateboardlessen gegeven! Wij hebben meerdere series skateboardlessen gegeven in Amsterdam, Bussum, Amersfoort en Utrecht en daarnaast workshops en skatefeestjes door heel Nederland. Last but not least hebben wij in de kerstvakantie het jaar afgesloten met een hele week skateboarden en lessen in Skatepark Utrecht! 

In de kerstvakantie van 2015 organiseerden wij de Skateweek! Elke dag hebben we de hele ochtend geskate in Skatepark Utrecht. We hadden een speciaal programma gemaakt en iedereen kon meedoen in een groepje van zijn of haar eigen niveau. Film & edit door Lukas Pennings.

 De skateboards liggen klaar in het Griftpark!

De skateboards liggen klaar in het Griftpark!

 Aanwijzingen door Olaf.

Aanwijzingen door Olaf.

Les in skatepark Ruigenhoek! Film & edit door Lukas Pennings. 

 Tijd om van de bank af te rijden...

Tijd om van de bank af te rijden...

 Uitleg aan het begin van de les.

Uitleg aan het begin van de les.

 Iedereen staat klaar om te skaten!

Iedereen staat klaar om te skaten!