Terugblik #1: Skateweek in 2015

Onze eerste blogpost beginnen we met een terugblik op 2015! In 2015 heeft Skate Days in de schoolvakanties een aantal keer de Skateweek georganiseerd en 1 x de Santa Cruz Roadtrip. 

Skateweek Krokus

Wij gingen met de Skateweek in de Krokusvakantie drie dagen op skatetrip door Nederland. De eerste dag waren we in Skatepark Utrecht, de tweede dag in WSC Den Bosch en de laatste dag in Real-X in Apeldoorn. Video door Forever Video.

Skateweek Area 51

Afgelopen meivakantie vond de Skateweek in samenwerking met Area 51 plaats! We hebben dit keer geskate bij de Griend in Maastricht, in Skatepark Utrecht en in Real-X in Amersfoort. Video door Ivar Hoefs.

Fotoalbum

Foto's door Dobermani Production en Ivar Hoefs

Posted by SkateDays on Monday, May 11, 2015

Skateweek Summer Camp

Het Skateweek Summer Camp 2015 vond plaats van 20-24 juli. We hebben superveel vette spots en parken geskate, van Utrecht tot Arnhem! Video door Ivar Hoefs.

Santa Cruz Roadtrip

In de herfstvakantie 2015 organiseerden wij de Santa Cruz Roadtrip! We hebben geskate in Area 51, het DIY skatepark in Mechelen en Flesh & Bones en we zijn op bezoek geweest bij skateboardgroothandel Solid '93! Video door Ivar Hoefs.

Fotoalbum

Benieuwd hoe het er aan toe ging op de Santa Cruz Roadtrip 2015? Check dan snel de fotogalerij! Foto's: Ziggy Schaap.

Posted by SkateDays on Monday, November 2, 2015